Suomenlinnan lauttojen liikenteessä muutoksia torstaina 13.7.2023

Suomenlinnan 2 saapumassa Kauppatorille

Suomenlinnan lauttojen liikennöinnissä on muutoksia torstaina 13.7.2023. Yhdysvaltojen presidentin vierailun johdosta tehtävät järjestelyt vaikuttavat liikenteeseen.

Poliisin tiedote aiheesta: https://poliisi.fi/-/yhdysvaltain-presidentin-vierailu-vaikuttaa-liikennejarjestelyihin-helsingissa

Liikennöinti Suomenlinnaan tapahtuu kello 6-21.40 vain Katajanokalta huoltoliikenteen laiturista osoitteesta Katajanokanranta 10, melkeinpä normaalin aikataulun mukaisesti. Henkilöliikenne operoidaan Suomenlinnan päälaituriin.

Huoltoliikenteessä MS Ehrensvärdin sen telakoinnin aikana korvaava Ms Hessu operoi huoltoliikenteen aikataulun mukaisesti Suomenlinnan huoltolaituriin. Ajoneuvojen kuljettaminen kello 06 – 21.40 välillä on mahdollista vain huoltoliikenteen lautalla ja sen aikataulunmukaisilla lähdöillä. Kello 22 voidaan aloittaa ajoneuvojen kuljetus henkilöliikenteen lautoilla niiden palatessa Kauppatorin – Suomenlinnan päälaiturin väliseen liikennöintiin.

Ajoneuvoliikenne Katajanokalle on mahdollista, mutta poikkeusreitein. Poliisi ohjaa liikennettä.

Raitiolinja 4 on poikkeusreitillä 13.7.2023 https://www.hsl.fi/hsl/uutiset/liikennetiedote/2023/06/linja-4-katajanokan-terminaalille-10.16.7.

Tietoja muutoksista HSL:n sivuilta https://www.hsl.fi/hsl/uutiset/liikennetiedote/2023/07/valtiovierailu-aiheuttaa-poikkeuksia-joukkoliikenteeseen-torstaina-13.7